fbpx

Fit For Good

Slip kiloene kærligt

lad ikke maden styre din hverdag - men styr maden hver dag!

120 dage der vil ændre dit liv. Dette er ikke en almindelig slankekur! Det er derfor det virker.

Fit For Good – forløbet er for dig, som er klar på at investere i din egen proces én gang for alle. Det er 120 dage skræddersyet til dig, der har lyst til at træde ud af dit madfængsel. Ud i lyset, væk fra skam og dom af dig selv og din krop.

På 120 dage tager vi dig i hånden med dette forløb, som transformerer dit udgangspunkt og syn på dig selv i en grad, som du aldrig har oplevet før. Du får de afgørende redskaber og viden til at få styr på dine madvaner og slippe kontrollen og sige farvel til, at mad skal fylde så meget hos dig.

GÅ FRA OVERVÆGTIG UDEN ENERGI OG MOTIVATION TIL ANSVARSFULD OG MOTIVERET MENNESKE SOM NÅR I MÅL MED SIT VÆGTTAB - SELVKÆRLIGT.

DU SKAL TILMELDE DIG FORLØBET, HVIS DU ER MÆT AF KONVENTIONELLE SLANKEKURE OG ØNSKER:

Onlinemateriale

Alt det onlinemateriale som du får, kan du downloade, så du har til det evig tid. Modulerne består af lydfiler, arbejdsark og øvelser.

Du kan ligeledes downloade en app, så du altid har materialet med dig på en gåtur, køretur eller andet.

Sharing & caring

Under forløbet vil der være sharing & caring-møder med de andre kvinder på holdet. Det foregår hver 14. dag på Zoom. Vi arbejder med meditation og andre øvelser undervejs. Du har altid mulighed for at byde ind lige der hvor du er i din proces.

Opfølgende samtaler

Du får tre 1:1 opfølgningssamtaler med vores kost- og adfærdsterapeuter. Samtalerne foregår online og kan bruges efter behov i løbet af forløbet. Hver opfølgningssamtale varer mellem 30-60 minutter. Det er muligt at tilkøbe ekstra samtaler.

3 mødegange

Vi skal ses tre gange á to dage, hvor vi arbejder med de øvelser, teknikker og redskaber som I er eller skal introduceres til. Du vil mødes med dine med-kursister og arbejde med både individuelle og fælles øvelser.

Fællesskab

Vi er alle med på den samme rejse som dig, men med forskelligt udgangspunkt. Derfor er vi også hinandens kærlige støtte og heppekor under hele forløbet. Vi har en hemmelig facebookgruppe, hvor du altid føler dig hørt og set, og samtidig vil du opleve den vildeste samhørighed på de fysiske weekender, hvor vi er sammen.

Vejledning

Vejledning, støtte og hjælp til dine problematikker under hele forløbet foregår i vores fælles lukkede gruppe. Både fra mig, men også fra min medunderviser. I det daglige foregår det på Facebook i vores gruppe. Der er altid mulighed for at tilkøbe terapi og coachende samtaler, hvis du fornemmer, der ligger dybe mønstre, du er klar til at bryde.

TidligerE deltagere på FIT FOR GOOD siger:

Mia

Det her forløb er anderledes fordi der ingen restriktioner er, der er ikke noget mål for vægttab. Det er det her jeg har ledt efter i mange mange år. Jeg er selv uddannet kostvejleder og træningsvejleder. Så jeg kender godt regnestykket for hvordan jeg taber mig. Men jeg har manglet at finde ud af hvad det er der blokere, så jeg ikke kan slippe det hylster der passer på mig. Og det hjælper det her forløb mig med. Nana og Maria er så hjertevarme, omsorgsfulde ikke dømmende skønne kvinder, som favner stort og småt. Og der er ikke en gang hvor vi ikke griner sammen, det er levende, inspirerende og indsigtsfuld ved alle online møder og weekender vi er sammen. Og det at være sammen i en gruppe, giver en samhørigheden, en fællesskabs følelse. Vi har alle hvert vores forløb, og er forskellige steder i vores processer, men nøj hvor vi rykker alle sammen og lærer af hinanden. For mig er det det helt rigtige. Jeg har taget ansvar for rigtig mange mennesker i mit liv og er meget omsorgsfuld. Men det at investere i mig selv er et ansvar jeg har gemt væk længe og jeg kan mærke at det er vejen frem til at opnå mine drømme også om et varigt vægttab. ❤️

Anna

Dette forløb er meget anderledes fra alt hvad jeg tidligere har prøvet og jeg har prøvet meget. Det er første gang jeg har arbejdet sådan med mig selv og virkelig har følt mig set og hørt. Jeg har fået en indsigt i mig selv og de mønstre jeg har været fastlåst i så mange år. Jeg har fået den ene aha oplevelse efter den anden og følt ægte glæde for første gang i lang tid. Det er lidt som at se sig selv og andre på en ny måde. Jeg har lært at tage ansvar for mit liv. Onlineundervisningen fungerer super fint og man skal ikke være nogen tekniknørd for at kunne finde ud af det. Der er plads til alle i Onlineundervisningen. Nana og Maria er bare fantastiske. De formår at skabe et miljø, hvor der er respekt og plads til at alle. Jeg føler mig meget tryg i deres selskab og så er de bare så professionelle og dygtige. Jeg har kunnet åbne mig over for dem og min gruppe som jeg ikke troede var muligt. Jeg synes du skal invitere i sådan et forløb, hvis du virkelig vil din kropsskam til livs. Det er en proces og sker ikke natten over, men man får så mange redskaber man kan benytte sig af resten af livet. Jeg kan se at dette 100% er vejen frem for mig og ikke en ny slankekur, som aldrig holder i det lange løb. ❤️

Heidi

Fik god energi af at lytte til lydfilerne. ☀️Det giver så meget mening at slippe ting og rydde op. Jeg har allerede sendt to store net med bøger til det lille strandbibliotek som vi har her i Tørresø. Fik kigget lidt på de ting jeg har på badeværelset. Der røg en del ud, men der var også enkelte små cremer som jeg beholdt. Da jeg sidst rydede ud i tøjskabet var der stadig tøj jeg havde krog i. Det handler om tilliden til at jeg lykkes, har succes. Og gamle mønstre om at ikke smide gode ting ud. Det gik op for mig at vi for et par år siden fik flotte holmegårdsglas foræret. Vi har ikke længere plads efter vi bor småt, så de står i en kasse. De søde givere bliver nu spurgt om de vil have dem igen, eller evt selv vil sælge dem videre. Jeg mærker at jeg også dulmer med ting/ at shoppe. Jeg elsker virkelig at shoppe, at have et vist lager. Noget af det jeg køber, køber jeg fx 3 ad gangen, fordi jeg ikke kan købe det i det lokale supermarked. Dels synes jeg jeg sparer tid og ikke bliver fristet med impulskøb. Det er typisk kosttilskud/sunde valg/, og jeg får det faktisk brugt. Det er lidt sjovt, for jeg er ikke vild med at shoppe tøj osv, men det skyldes helt sikkert også at jeg ikke har villet investere penge i store størrelser tøj, for jeg vil jo HELLERE have tøj i mindre størrelser 😂 Og studenterhuen ryger ud… og så er jeg ellers klar til at tage små steps med at rydde, for det kommer helt sikkert til at gøre noget godt for mig. Sikke mange dejlige erkendelser. ❤️

Camilla

Der sker så mange gode ting i min proces på vej ud af mit mad fængsel. Inden jeg gik igang med denne proces, har vægttab, for mig, altid været forbundet med kamp, kamp om at nå et mål, kamp om hvad jeg måtte eller ikke måtte, en sort/hvid forestilling om hvad der var godt og ikke godt og en enorm hård tilgang til mig selv. Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle føle frihed i et vægttab og en tro på at jeg faktisk vil lykkes med at nå i mål med et let og godt liv. Men det har jeg nu, jeg er fyldt op af en enorm taknemmelighed over alle de indsigter som begynder at etablere sig i mit tankemønster og som giver mig en enorm frihedsfølelse i bare at være mig uden at mad skal flyde så stor en del af mit liv. Jeg tror på, at jeg nok skal klare det og jeg begynder faktisk at tro på, at jeg lykkes i at ændre gamle låste mønstre og overbevisninger, som igennem hele mit liv, har fået lov til at styre mit liv. Jeg har i den grad åbnet mit hjerte og taget imod alt det gode og taget ansvar uden at jeg føler at det er en kamp mere. Det er et anderledes forløb på den måde at jeg får hjælp til at kigge bagom det min overvægt egentlig handler om. Jeg bliver mere og mere klar på at det handler om gamle mønstre som skal ses, forståes, anerkendes og ændres med kærlighed til mig selv, sådan har jeg ikke gjort det før, der har det været fokus på mad, vægt og træning. Så lige der ligger forskellen for mig 🌸

Fit for Good

Er du klar til 120 dages
skræddersyet vægttab?
  • 120 dage skræddersyet specielt til dig og dine behov.
  • Online møde hver 14. dag under hele forløbet.
  • Online materiale, som er dit til evig tid.
  • 3 samtaler med én af vores kost- og adfærdsterapeuter
    under forløbet.
  • 3 gange fysiske fordybelsesretreats á 2 dages varighed.
  • Lukket Facebook fællesskab, hvor du kan få svar på dine spørgsmål og dele din egen proces.
  • Vejledning, støtte og hjælp til dine problematikker under hele forløbet.

Tak for din tilmelding