fbpx

Tag Styringen

40 Dages Selvkærligt Vægttab

Værd at vide om Tag Styringen

  • Du skal have lyst til at være nysgerrig på din adfærd i de 40 dage dette selvkærlige vægttab varer. Der er ikke hård træning eller restriktiv mad, alt handler om hvordan du på simpleste vis kan tabe dig varigt, når du begynder at prioritere dig selv på en ny måde.

  • Vil du opleve bedre søvn, mindre oppustethed, mere energi i hverdagen, så fortjener du at prioriterer dig selv i disse 40 dage. Allerede efter 3 dage vil du mærke markant forandring. Du bliver guidet hele vejen og vil hver dag modtage ny viden og motiverende læring fra mig.

  • Du bliver en del af en lukket motivationsgruppe under hele forløbet. Her bliver der delt refleksionsøvelser og jeres oplevelser og erfaringer. Det har altid en virkelig god effekt for den enkelte.

  • Du vil løbende modtage diverse lydfiler, øvelser og videoer fra teamet. Jo mere du kan følge med, jo nemmere vil det være for dig at smide dine kilo. Den viden du skal have undervejs er nøje udvalgt.

Det her har andre oplevet på forløbet:

Heike

Tabt 3 kg, på trods af at jeg faldt hovedkluns tilbage i gamle mønstre da min mand blev sendt i kræftpakke udredning😪. Er dog kommet så langt igen, at jeg langt de fleste dage holder mig indenfor spisevinduet på 8 timer, overvejende adskiller kosten, og spiser stivelse til frokost og protein til aften. Lytter til kroppen og mærker sult, og det er faktisk ganske “rart”. Nu skal jeg også bare lige finde tilbage til at få drukket nok vand i løbet af dagen, men det kommer når der er kommet lidt mere ro på igen på hjemmefronten. Jeg har elsket at lytte til dine lydfiler Nana😘

Lene

Jeg har været med her fra starten, men har valgt at køre min egen madplan (har været på Nanas mad før, så kender konceptet). Jeg har haft en del sygdom og 2 penicillinkure at slås med, så jeg er nok lige præcis blevet udfordret der hvor det er svært. Det har jo været "synd for mig", hvilket jo ofte indbefatter diverse slags snack og guf. Og det er jo blevet ekstra tydeligt denne gang. Det er lykkedes mig at holde mig fra det, har dog været til fødselsdage, hvor jeg så har "givet mig selv lov" til at spise kage og snack. Kan dog godt mærke at det så er svært at begrænse mig når jeg først må. Jeg har gået ture når jeg har kunnet og ellers prøvet at spise på en måde der passer i min hverdag og som jeg kan blive ved med. Så jeg fortsætter og er nu tilfreds med at jeg har tabt mig 3 kg. I starten forestillede jeg mig at jeg lynhurtigt skulle smide 10 kg😂

Tina

Den sidste uge med motionsudfordringen resulterede (fordelt over 4 dage) i 10,5 km løbetur og 14 km gåtur i de skønneste skovområder samt den skønneste yogatime. Naturen og yoga gør bare så meget godt for ens sind og jeg bruger det og meditation som energiopladning i en ellers hektisk hverdag - det er min tid og jeg ved bare hvor vigtig den er for mig og mit velbefindende. Ønsker jer alle en god og energifyldt uge . Den her måde at spise på gør bare kun gode ting for en🌼❤️

Pia

Tabt 5 kg💪har ikke fulgt mad-planer, men brugt spisevindue på 8 timer og drikker nu min. 2,5 L vand om dagen. Og tænkt over hvad jeg spiser i mit spisevindue, men at leve af salat eller suppe bliver ikke mig. Og jeg søgte efter livsstilsændring og det synes jeg faktisk jeg har fået så tak for forløb🥰

Jette

Tak for dejlig lydfil Idag omkring Frie radikaler og Antioxidanter, nu fik jeg en forståelse af hvad det er👏 👍 og hvad jeg selv kan gøre😁 Tak Nana Winther Larsen 🥰 Noget af det jeg har fået focus på, i denne 3 omgang med Nanas bootcamp, er mit spise-fastevindue. Det hjælper mig meget at have den visuelle tilgang, at vinduet er åbent fra kl 10-19. Fortsat god kampgejst 😊

Ditte

Tre positive oplevelser: 1️⃣ Jeg føler mig ikke så træt om aftenen som tidligere 🙌 2️⃣ Min lyst til Pepsi Max er faldende. Tidligere var den første kl 10 og så en senere på dagen. Nu melder lysten til Pepsi sig først ved 12-13 tiden. Så planen er er udskyde min trang til længere og længere op ad dagen for så at trappe ud. Det har været en dårlig vane i snart 25 år 😱 3️⃣ Jeg var en sukkerfris. Nu er behovet for sukker væk og jeg kan styre hvornår jeg vælger det til og fra Andre med dårligere vaner?

Chante

Jeg elsker simpelthen din "SPOT ON" kærlige og rolige energi. Det du gør er simpelthen 1. Klasse. Tak for dig, jeg glæder mig til de næste 30 dage og resten af livet med den indsigt du byder ind med 👍🙏❤️😉

Magrethe

Jeg er helt oppe at køre, tror aldrig det er sket for mig før. Ved godt noget af det er væske, men der er smuttet 2,3 kg den forgangne uge. Det med spisevindue er første gang jeg prøver, det virker! ❤️👍 👏👏👏 Jeg går ikke rundt med svingende blodsukker og craver ikke på noget tidspunkt efter sukker. Jeg føler mig mæt og tilfreds, det var kun de første to dage jeg følte ubehag (sult og hovedpine). Maden er lækker og tiltalende og jeg serverer på en flot tallerken eller skål.

Heidi

Jeg er i gang med denne her mad-proces, fordi jeg er træt af at jeg ikke kan styre mit madindtag. Det Go’e ved denne bootcamp for mig, er at jeg kan høre, at Nana lader mig/os træffe beslutningerne - og det Kan jeg godt li’🌼fordi det giver mig ejerskab over mig, jeg kan/vil ikke undvære Nana’s guidening, den har stor effekt. Jeg arbejder med mit mad-vindue fra 10.00-20.00, det er sværest om morgenen.

Tag Styringen

40 Dages Selvkærligt Vægttab
kr 499,-
  • 31 dages madplan.
  • Ugentlig indkøbsliste.
  • Mails med video-/lydguides og øvelser.
  • lukket motivationsgruppe under hele forløbet.
Nyhed

Tak for din tilmelding