fbpx

Vores Historie

Velkommen Ombord

We are Your Co-Pilots

Vi glæder os til at arbejde med dig og hjælpe dig med at skabe bevidsthed omkring dit uforløste potentiale. Det er vi rigtigt dygtige til – ikke mindst fordi vi selv har været på vores egne bevidsthedsrejser. Dem kan du læse mere om her.

Nana LYSTER

Mit liv har været forbundet med omsorgssvigt, med alkohol omkring mig i barndommen, med grænseoverskridende adfærd som har givet mig en følelse af, ikke at være værd at elske og med modstand som jeg til tider har været mega frustreret over. Jeg har følt mig uretfærdigt behandlet og synes at den behandling jeg har fået har været uretfærdig. Jeg ved nu at jeg har oplevet alt den modstand fordi jeg skulle udvikle min kompetence i at hjælpe kvinder og mænd på deres dannelsesrejse. Jeg ved også, at jeg selv skaber min virkelighed, og det vil jeg gerne lære videre.

Mit liv har været fyldt med blokeringer, overbevisninger og begrænsninger som har gjort at jeg ikke var den ægte version af mig, men som gjorde mig til et menneske der var afhængig af andres kærlighed og anerkendelse for at føle mig elsket og føle værdi. Det er jeg ikke mere og det har givet mig mere frihed, mere forståelse og vigtigst mere rummelighed over for hele mig.

Jeg er uddannet kost og adfærdsterapeut og jeg er nok det man kalder en nørd inden for menneskers adfærd omkring madvaner, livsstil og holistisk sundhed. Jeg har nørdet adfærdspsykologi, hvordan selvværd er afgørende for et vægttab, adfærdsdesign, skyggesider, og er senest blevet supervisor i mad og følelser. Ud over det er jeg uddannet skolelærer og læser lige nu en akademiuddannelse, ledelse i praksis.

Når ikke jeg nørder er jeg sammen med min familie. Min mand og tre børn. Vi har i den grad levet drømmen ud og brugt adfærdsdesign til at skabe lige præcis det liv vi drømmer om.

DU fortjener også at udleve din drøm og grunden til jeg er så god til at hjælpe andre, er fordi jeg har gjort det selv, jeg vejer det jeg vil, jeg er vild med min krop, jeg har gået vejen selv og skabt mit drømmeliv, det fortjener du også.

“Tænk småt, tag små skridt, løs små problemer og oplev afgørende forandringer.”

Jeg elsker det! Det er SÅ simpelt og alligevel så MEGA svært, men ALLE kan lære det, også dig.

Nana-min-fortælling

MARIA NIELSEN

Jeg troede ikke, at jeg var værd at elske, og resultatet blev efterhånden, at jeg hængte mit selvværd op på det jeg gjorde, fik succes med præstationer, frem for den jeg var inden i. Jeg lærte hurtigt hvilken Maria der ville tage sig bedst ud, passe bedst ind, og ikke genere nogen eller noget alt for meget. Min evne til at tilpasse mig, var veludviklet. Jeg gjorde alt for at andre kunne lide mig, og alt for ikke at lave fejl.

I det ydre virkede jeg til at være en glad og frisk pige/kvinde, men inderst inde vidste jeg godt, at der var noget galt – noget galt med min familie og med mig.

Mine valg af studier var en del af min flugt og søgen efter andres anerkendelses, efter min egen anerkendelse og en skjult vrede mod mennesker som havde såret mig: ” Jeg skulle vise dem, skulle jeg”. Jeg havde altid travlt – om ikke fysisk, så i mine tanker. Jeg havde ikke tid til at nyde livet, der var hele tiden noget eller nogen jeg var nødt til at tage mig af for at opretholde mit værd og for at gøre mig fortjent til at blive elsket. Jeg havde ofte svært ved at mærke glæde, når jeg kom i mål med noget, eller havde skabt et godt resultat, og det skete ofte. Trods mine gentagne fine resultater, var jeg simpelthen ikke i stand til at modtage hverken min egen eller andres ros og anerkendelse.

Jeg pressede mig selv hele tiden og var fanget i min egen frygt for ikke at være værd at elske. Det enorme pres, førte til angst, stress og depressionslignende tilstande. Jeg vidste jeg havde brug for støtte, jeg vidste at jeg ville ud af det her præstations-fængsel; jeg vidste bare ikke hvordan!

Jeg har haft samtaler med psykologer, læger og psykiatri. De støttede mig alle i at komme på højkant igen, og til at fortsætte min adfærd, for den havde jeg ikke fået skovlen under. Jeg oplevede at jeg kørte i ring, havde det aldrig helt godt, kun i korte perioder. Jeg søgte efter noget, en følelse.

Helt tilfældigt blev jeg inviteret med til introdag på psykoterapeutskolen. Underviserne fortalte, hvordan man kunne træne sin psyke, ligesom man kunne træne i motionscenter. Jeg kunne mærke at træning og handling kunne være det, som skulle til for, at jeg kunne lære at forstå hele mig og mine reaktioner. Tiden var til at jeg tog ansvar for at gøre noget andet end det jeg plejede – for det virkede jo tydeligvis ikke.

Jeg tilmeldte mig forløbet, en 2-årig coach- og terapeutuddannelse. Jeg vandt over min angst for hvad andre ville tænke og min egen modstand på at bruge så mange penge på mig selv. Uddannelsen har været hver en krone værd, jeg har aldrig fortrudt. Uddannelsen har lært mig at mærke mig selv, mærke mine grænser, og stå ved hele mig.

Jeg ved nu, at det her er mit liv og mine beslutninger. Jeg er hovedrollen i min egen film…

Vi elsker at arbejde med dig, der:

Tak for din tilmelding